+36 70 613 1236 info@mesterbadogbt.hu

Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk betartja a GDPR rendeletet, ezért kéretlenül semmit nem küldünk Önnek, továbbá adatait a rendeletben meghatározott módon kezeljük.

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozatunk a https://mesterbadogbt.hu/ honlap által folytatott adatkezelési elveket és gyakorlatokat tartalmazza.

1.Adatkezelő
Adatkezelő Mesterbádog Bt. Székhely: 2760 Nagykáta, Dózsa György út 15. Adószám: 29299395-1-03 Kapcsolat: info@mesterbadogbt.hu Cégjegyzékszám: 13 06 071978

2. Milyen adatokat kezelünk?
Google Analytics. A honlap böngészésekor anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.
Kapcsolati űrlap. A weboldalon lehetősége van üzenetet küldeni kapcsolati űrlapon keresztül. Ekkor önkéntesen hozzájárul alábbi adatai kezeléséhez:
Neve;
Telefonszáma;
E-mail címe.
Ha az adatait pontatlanul adja meg, azért az adatkezelő nem tud felelősséget vállalni. Az adatait a Gmail szerverén tároljuk.

3. Miért kezeljük az adatokat?
A személyes adatok kezelésének célja hogy kapcsolatot tartsunk Önnel;
A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

4. Az adatkezelés időtartama
A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. Az Ön által megadott adatokat kérése esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az info@mesterbadogbt.hu e-mail címen jelentheti be.

5. Az adatkezelési szabályzat jogalapja
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a info@mesterbadogbt.hu e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a info@mesterbadogbt.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

6. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy Mesterbádog bt a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Tetőfedés vagy tetőfelújítás elött áll? Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen visszahívást!

Inkább telefonálna?

Nyugodtan hívjon minket a +36 70 613 1236 -os számon! 

Vagy inkább e-mailt írna?

Nyugodtan írjon az info@mesterbadogbt.hu címre! Az esetek 99%-ában legkésőbb a következő munkanapon válaszolni szoktunk.

Az adatai biztonságban vannak

Ne aggódjon, az itt megadott adatait semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Kérjen visszahívást!